Viofo A119S V2 + GPS logger - connection problems.

fitz43

New Member
Joined
Mar 11, 2019
Messages
3
Points
1
Are any of the GPS prongs bent? Are they all the same height?

Inspect the GPS contact area on the back of the camera. The area that the GPS prongs contact on the back of the camera should be about flush with the back of the camera. Is it depressed at all? Is it loose?
The back of the camera looks fine. The GPS block pins might not have all been the same height. I've adjusted them and we'll see what happens.

Can one buy a new GPS mount?
 

Capture Your Action

Active Member
Joined
Feb 24, 2019
Messages
135
Points
28
The back of the camera looks fine. The GPS block pins might not have all been the same height. I've adjusted them and we'll see what happens.

Can one buy a new GPS mount?
Yes, the V2 GPS mounts are readily available. Have you tried powering the camera directly to see if the issue goes away? If it doesn't then it's not the GPS mount, but maybe your power source or cable. GPS will still work when powering the camera directly.
 

fitz43

New Member
Joined
Mar 11, 2019
Messages
3
Points
1
The screen flickers when it is acting up. If I put pressure on the camera's top left it stops flickering.
 

Capture Your Action

Active Member
Joined
Feb 24, 2019
Messages
135
Points
28
The screen flickers when it is acting up. If I put pressure on the camera's top left it stops flickering.
Can you post a couple of pictures of the back of your camera? Maybe a couple different angles of the GPS contact area.
 

Ratlik

New Member
Joined
Apr 13, 2019
Messages
1
Points
1
Ahoj všem,

Mám stejný problém s mým Viofo A119S. Je to v pořádku? Čtvrtý pin je nižší než ostatní. Obrázek níže.

395
 
Top